"Aile Okulu" Eğitimlerimize Katılan Anne Babalarımız için Belge Töreni Düzenlendi.

Bintepeler Anaokulunda 37 katılımcı anne ve babadan oluşan grup, Salihli Ş.A.Ö. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan 'Aile Okulu' eğitimi kapsamında 5 hafta boyunca toplam 44 saat eğitim ile belge aldılar. Belge töreni, Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut YENEN'in katılımıyla yapıldı. Aile yapısının olası risklere karşı daha korunaklı hale getirilmesinin amaçlandığı Aile Okulu Projesi kapsamında eğitim alan anne babalar, eğitimden memnun kaldıklarını belirttiler ve tekrarlanmasını talep ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mahmut YENEN hem katılım sağlayan anne babalara hem de eğitmenler Fatma KUTLU ÖZERKEKOĞLU ve Ayşe ÇETİNKAYA'ya teşekkürlerini iletti.

21-11-202221-11-202221-11-2022

Etiketler :aile okulu,