BİNTEPELER ANAOKULU
Namık Kemal Mah.149.Sok. No3/5 Salihli/ Manisa

VİZYON

Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasında öncü, ulusal ve uluslar arası düzeyde tanınan, örnek alınan ve tercih edilen anaokulu olmak

MİSYON

Okul öncesi eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, ailelerle aktif katılımlı işbirliği içerisinde çocuklarımızı; ülkesine ve milletine bağlı, evrensel değerlere duyarlı, kendine güvenen, sorumluluk alabilen, çözüm üreten, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetiştirerek; bilim, teknoloji ve yeni yaklaşımlar kullanarak uyguladığımız eğitimimizi tüm paydaşlarla koordineli olarak çalışıp destekleyerek ve okul öncesi eğitimin öneminin topluma duyurulmasına katkıda bulunarak çocukları geleceğe hazırlamaktır.

BAŞARILAR

Avrupa Birliği Erasmus+ Projesi, Okulum Temiz Belgesi, Beyaz Bayrak Belgesi, Beslenme Dostu Okul Belgesi
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabah: 07.30 12.30 Öğle : 12.30 17.30

Kaloriferli

Pansiyon Bilgisi

2021-2022 Eğitim öğretim yılında veli marifetiyle servis uygulaması yoktur.

İlçe Merkezine Uzaklık:1 Km. Manisa İl Merkezine Uzaklık: 80 Km.

Namık Kemal Mahallesi 149 Sokak No:3/5 45310 Salihli MANİSA

Fiziksel Aktiviteler: Geleneksel Çocuk Oyunları, Jimnastik, Parkur hareketleri

Fen ve deney etkinlikleri, Robotik Kodlama, Orf Eğitimi

Proje Çalışmaları